top of page

O T-rexu

Prvi pisani tragovi T-REX-a datiraju još iz devedesetih godina prošlog stoljeća. Tijekom svih tih godina sazrijevali smo na profesionalnom planu i do danas radimo kao full service agencija. Naša osnovna djelatnost bazira se na kreativnim rješenjima i dizajnu uz pratnju oglašavanja na svim poljima marketinga, kreiranju i realizaciji evenata. Od osnivanja naš tim kreativnih i znatiželjnih umova izgradio je dugogodišnju suradnju s tvrtkama različitih veličina i profila.

Sve što radimo...

Zajedničkim znanjem našeg tima izgrađujemo brandove, dizajniramo publikacije, stvaramo identitete tvrtkama, njihovim prodajnim mjestima i proizvodima. Osmišljavamo marketinške akcije, organiziramo i vizualiziramo evente. U suradnji s našim dobavljačima nudimo vam gotov proizvod, počevši od same ideje, pa sve do realizacije. 

Naš tim

Nekoliko kreativnih i znatiželjnih umova okupilo se da zajedničkim idejama i radom pristupi oslikavanju, oblikovanju, organizaciji i osmišljavanju marketinških i dizajnerskih potreba tržišta koje cijeni kreativnost i profesionalizam.

Kontaktirajte nas:

Thanks! Message sent.

bottom of page