top of page

KLIJENT: Porsche Croatia d.o.o.

DESIGN TEAM: Žarko Zdorc, Sanja Dragojević, Ivana Martinčić Malovec

OPATIJA

Konferencija

U sklopu Konferencije postprodaje klijenta Porsche Croatia 02.02.2017. u Kristalnoj dvorani u Opatiji organizirali smo završni događaj sa svečanom večerom za 200 sudionika.

"Noć magije" idejno smo osmislili, kreativno oblikovali i realizirali sa stučnom ekipom vanjskih suradnika. Ekipu glumaca i statista na čelu sa Goranom Navojecem vodili smo uz suradnju sa kazališnom redateljicom Franom Marijom Vranković. Sudionike su zabavili nastupi Atomic Dance Factory, Andreas Room Led Balerinas i MG Taylora uz doček voliniste i DJ Kiće na afterparty-ju.

 

Scenografija se bazirala na 3D mappingu i lebdećim svijećama dok su stolovi sa crnim stolnjacima bili osvjetljeni samo svjetlošću svijeća.

IGRA DETALJA

Sitnice su važne :)

Na ulaznom prostoru Kristalne dvorane hotela Kvarner posebnih gostima omogućen je parking - Broom Parking.

3D mappingom obilježen je put do dvorane. Goste dočejuju neobična pića dobrodošlice i još neobičnija nagradna igra uz digitalni "Kotač sudbine".

POZIVNICE i DAROVI

Pozivnice za večeru i diplome sudjelovanja na konferenciji zapečaćene su crvenim voskom u koji je utisnut zaštitni znak dizajniran isključivo za brandiranje događaja. 4 branda - 4 magična znaka - jedan grb.

Darovi za sudionike uključivali su prigodno pakiranje čarobnih napitkaka i malene metle s magnetnom pločicom i natpisom "Broom Parking - Porsche Croatia konferencija 2017.".

bottom of page